Commissies

Er is een heel aantal mensen dat zich dit jaar wederom erg hard en met veel plezier inzet voor de OSK. Dat doen ze in in tal van commissies: de Formele Activiteitencommissie, (Informele) Activiteitencommissie, Reiscommissie, Introductiecommissie, PR-Websitecommissie, ARTillerie en de Kascontrolecommissie. De OSK-leden kunnen lid worden van een van de commissies om samen met het bestuur de OSK draaiende te houden. De communicatie tussen het bestuur en de commissies gaat via de Commissaris Intern, Valérie Simons.

De ARTillerie is een heel bijzondere commissie in de OSK, hoewel deze geen activiteiten organiseert. Toch is deze commissie onmisbaar binnen de OSK, omdat het allerlei leuke kunsthistorische feitjes, nieuwtjes en bijzonderheden verzamelt en deze naar buiten brengt. De ARTillerie begon als een tijdschrift voor en door leden van de OSK. Tegenwoordig zit de ARTillerie op Facebook en is gericht op nieuws binnen de kunst- en cultuursector. Voor de leukste nieuwtjes over kunst in binnen- en buitenland, kun je terecht op hun Facebook!

In 2020 zal Luuk Spee hoofd zijn van de ARTillerie. Hij zal worden bijgestaan door Alison Scanlan & Ruben Hulsewé. De ARTillerie staat echter open voor (kunst)verhalen van iedereen. Heb jij een gave reis gemaakt, een bijzondere tentoonstelling bezocht of ben je met een interessant onderzoek bezig? Laat het ons weten en mail je verhaal naar artillerie@osk1977.nl!


Zoals u allen weet wordt er door de OSK verschillende activiteiten georganiseerd, zowel met een formeel als met een informeel karakter. Vanaf 2018 zal de (Informele) Activiteitencommissie zich ontfermen over de OSK-activiteiten met een informeel karakter. Tezamen zullen zij zich bezighouden met het organiseren van de borrels, feesten, het gala en verschillende kook- en eetactiviteiten.

De (Informele) Activiteitencommissie zal in het jaar 2020-2021 bestaan uit Danique de Kroon (commissiehoofd), Noah Paesch, Sacha Besselsen & Alex Prévôt

Wilt u de (Informele) Activiteitencommissie direct bereiken? Mail dan naar activiteitencommissie@osk1977.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Welkom bij de formele activiteitencommissie!

Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van studiegerelateerde activiteiten zoals dagexcursies, film- en documentaire-avonden, museumbezoekjes en andere educatieve uitjes met als doel om naast de studie het een en ander bij te leren op een leuke manier. We organiseren rondleidingen, vaak gegeven door docenten, of andere mensen binnen de kunstwereld. Ook plant deze commissie de carrièredag die doorgaans in april/mei plaatsvindt.

In 2020-2021 zal Linde te Kronnie hoofd zijn van deze commissie. Linde wordt dit jaar bijgestaan door Tabitha Hol en Fay Achterhof 

De formele activiteitencommissie direct bereiken? Mail naar formeleactiviteitencommissie@osk1977.nl of gebruik het onderstaande contactformulier.

Elk studiejaar begint natuurlijk weer met de introductie, waarbij de nieuwe eerstejaars en (potentiële) OSK-leden verwelkomd worden in Nijmegen. De OSK werkt hierbij samen met de opleiding (en de rest van de universiteit) om het de eerstejaars zo leuk, leerzaam en vertrouwd mogelijk te maken. Hoewel de introductie vooral voor de eerstejaars is, is er tijdens de introductie altijd wel een activiteit voor alle OSK-leden waarbij iedereen van harte welkom is. Zo kunnen de nieuwe studenten kennis maken met de OSK en met hun nieuwe (ouderejaars) studiegenootjes. De afgelopen jaar is er een feest voor alle leden en de eerstejaars georganiseerd. Wij hechten veel waarde aan goede banden tussen alle jaarlagen: deze kunnen niet alleen een vertrouwd gevoel en vriendschappen opleveren, maar ook handig blijken op studiegerelateerd gebied!

De Introductiecommissie van het jaar 2020-2021 zal rond de periode december/januari worden gevormd.

Voor vragen omtrent de introductie van de OSK en/of de Introductiecommissie kunt u terecht bij het bestuur via bestuur@osk1977.nl.

De OSK heeft naast een geweldige Penningmeester nog twee lieftallige leden die zich bekommeren over de financiën. Deze leden vormen de Kascontrolecommissie. Hun taak is om de begroting te checken, de kas na te tellen aan het begin en einde van activiteiten en om de uitgaven en inkomsten aan het einde van het jaar te controleren. Het doel hiervan is om te voorkomen dat er geld verdwijnt of gestolen wordt.

In 2020-2021 zal de Kascontrolecommissie bestaan uit Danique de Kroon en Jazmine Beden. 

De commissie direct bereiken? Mail naar kascontrolecommissie@osk1977.nl of gebruik het onderstaande contactformulier.

In 2015 heeft de OSK de Websitecommissie opgericht om de website zowel inhoudelijk als vormelijk te onderhouden. Vier OSK’ers hebben een spoedcursus ‘website bouwen en onderhouden’ gekregen, maar deze is helaas voortijdig afgebroken. Toch blijft de Websitecommissie in leven om de website up-to-date te houden en vooral mooi en relevant voor de leden! Deze steeds digitaliserendere wereld heeft echter behoefte aan meer digitale kanalen dan de website, daarom ontfermt de PR-Websitecommissie zich naast de website ook over de andere (sociale) mediakanalen van de OSK.

In de PR-Websitecommissie zal in 2020-2021 wederom worden geleid door Thomas Boerma. Hij zal worden ondersteund door Valérie Simons en vanuit haar functie als Secretaris zal Alison Scanlan zich tevens aansluiten bij de commissie.

De commissie direct bereiken? Mail naar webcie@osk1977.nl of gebruik het onderstaande contactformulie

De Reiscommissie organiseert elk jaar een reis naar een bestemming in Europa. Er zijn onder andere al reizen geweest naar Dublin, Madrid, Londen, Sint-Petersburg en Moskou, Krakow, Kopenhagen, Istanboel en de rondreis door Griekenland. Na het succes van de afgelopen paar jaren, zal de commissie zich ook gaan ontfermen over de Kleine Reis, die voorheen naar Praag en Texel gingen.

De Reiscommissie zal dit jaar worden geleid door Luuk Spee, hij zal worden bijgestaan door Danique de Kroon, Iris Schimmel en Hedwig van Putten

De commissie direct bereiken? Mail naar reiscommissie@osk1977.nl 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com