Donateur worden?

Bent u een oud-student(e) Kunstgeschiedenis aan de Radboud Universiteit, houd u van kunst, of wilt u gewoon betrokken zijn bij de OSK? Dan kunt u donateur worden van onze mooie vereniging! Voor slechts €12,50 per jaar kunt u genieten van alle activiteiten die onze commissies organiseren!

Wat bieden wij naast een hele leuke studententijd?

  • korting op je studieboeken bij Dekker van de Vegt
  • formele en informatieve activiteiten zoals lezingen, excursies, symposia en een carrièredag
  • informele activiteiten zoals het gala, borrels, etentjes en themafeestjes

Meld je aan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen en te versturen naar de bestuursmail. Ook is het mogelijk om het onderstaande formulier in te vullen. Het bestuur zal vervolgens contact met je opnemen om lidmaatschap te voltooien. Met vragen omtrent de inschrijving is het bestuur ook te bereiken.

Inschrijfformulier OSK

Indien de ondergetekende zijn/haar mobiele telefoonnummer invult, zal diegene toegevoegd worden aan de formele whatsappgroep van de OSK waarin mededelingen worden gedaan door het bestuur.
Ondergetekende wordt vooraf op de hoogte gesteld van het moment waarop afschrijving bij benadering zal plaatsvinden. Afschrijving geschiedt jaarlijks. Wederopzegging dient schriftelijk of per email bij het bestuur te gebeuren. Ten onrechte afgeschreven bedragen kunt u door uw bank laten terugboeken.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com