Introductiecommissie

Elk studiejaar begint natuurlijk weer met de introductie, waarbij de nieuwe eerstejaars en (potentiële) OSK-leden verwelkomd worden in Nijmegen. De OSK werkt hierbij samen met de opleiding (en de rest van de universiteit) om het de eerstejaars zo leuk, leerzaam en vertrouwd mogelijk te maken. Hoewel de introductie vooral voor de eerstejaars is, is er tijdens de introductie altijd wel een activiteit voor alle OSK-leden waarbij iedereen van harte welkom is. Zo kunnen de nieuwe studenten kennis maken met de OSK en met hun nieuwe (ouderejaars) studiegenootjes. De afgelopen jaar is er een feest voor alle leden en de eerstejaars georganiseerd. Wij hechten veel waarde aan goede banden tussen alle jaarlagen: deze kunnen niet alleen een vertrouwd gevoel en vriendschappen opleveren, maar ook handig blijken op studiegerelateerd gebied!

Momenteel zijn we druk bezig met het samenstellen van de Introductiecommissie van het jaar 2021-2022. Spoedig meer over de opstelling van deze commissie.

Voor vragen omtrent de introductie van de OSK en/of de Introductiecommissie kunt u terecht bij het bestuur via bestuur@osk1977.nl.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com