Kunsthistorische Kring Nijmegen

Gepubliceerd door OSK op

Beste OSK-vrienden!

Met trots presenteren wij jullie de Kunsthistorische Kring Nijmegen! De OSK gaat in samenwerking met de Kunsthistorische Kring Nijmegen lezingen en activiteiten aanbieden waarin het kunstwetenschappelijk onderzoek aan de RU en het kunsthistorisch en archeologisch erfgoed van de regio Nijmegen centraal staan. Dat betekent voor de leden van de OSK dat er vanaf nu maandelijks (met uitzondering van de collegevrije maand januari) een gratis lezing (!) zal plaatsvinden. Een geweldige mogelijkheid om je kunsthistorische kennis te verbreden en te verdiepen!

De eerste lezing zal worden gegeven door dr. Jan Dirk Baetens en gaat over zijn onderzoek naar de Belgische kunstschilder Henri Leys (1815-1869). Dit alles zal plaatsvinden op dinsdag 10 december, van 19:15-20:45 in lokaal E.2.50. Gratis aanmelden kan via website: www.ru.nl/kkn De OSK gaat voor de lezing eten in de Refter, ben je niet in de gelegenheid om tussen de colleges en de lezing door naar huis te gaan schuif dan gezellig bij ons aan!

Zodra het programma van het komende half jaar klaar is zullen we dit uiteraard met jullie delen! We zijn ook van plan om in de toekomst ervoor te zorgen dat je voor de lezing samen met andere OSK-leden kan eten op de uni, dit is wel zo makkelijk en natuurlijk gezellig! Hoe we dit gaan invullen wordt per lezing bekend gemaakt, hou hiervoor vooral de facebooksite van de OSK in de gaten (deze hebben jullie natuurlijk al ge-liked en zo niet direct even doen: https://www.facebook.com/organisatiestudenten.kunstgeschiedenis)

De lezingen zijn voor iedereen te bezoeken, dus mocht je moeder, vader, broertje , vriend of vriendin ook geïnteresseerd zijn, neem ze vooral mee. Meld je aan via de website: www.ru.nl/kkn , alle studenten van RU mogen de lezing gratis bezoeken!

Met vriendelijke groet,
De OSK en de Kunsthistorische Kring Nijmegen

Categorieën: Home

Kunsthistorische Kring Nijmegen

Gepubliceerd door OSK op

De Kunsthistorische Kring Nijmegen (KKN) organiseert lezingen en activiteiten waarin het kunstwetenschappelijk onderzoek aan de Radboud Universiteit, het kunsthistorisch en archeologisch erfgoed van de regio Nijmegen en nationaal actueel onderzoek centraal staan. Dit initiatief verbindt studenten, alumni en medewerkers van de Radboud Universiteit in hun gezamenlijke interesse en/of vakgebied. De kring is een samenwerkingsverband tussen de opleiding Kunstgeschiedenis aan de Radboud Universiteit, haar studievereniging Organisatie Studenten Kunstgeschiedenis (OSK), de Alumnikring Kunstgeschiedenis & Archeologie en het tijdschrift Desipientia.

De Kunsthistorische Kring Nijmegen wordt op vrijwillige basis gecoördineerd door een zeskoppige commissie.

Meer informatie en het programma zijn te vinden op: http://ru.nl/kkn

Categorieën:

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com