Terugblik: Mei

Gepubliceerd door Iris Schimmel op

Terugblik: Mei

In mei hebben er super veel én super leuke activiteiten plaatsgevonden, die allemaal eigenlijk wel een plekje verdienen in de terugblik. Deze maand was het tijd voor twee van onze samenwerkingsactiviteiten: de togaparty met Soda en de OSKNUSVNexpo met (zoals de naam al doet vermoeden) KNUS en SVN. De Togaparty is vooral een excuus om te kunnen feesten maar degene met de beste toga verdient ook altijd een leuk prijsje, dus dat maakt dit event het dubbel en dwars waard om bij te zijn (foto 1).

De OSKNUSVN expo was dit jaar in de Lutherse kerk en onze leden hebben hier hun prachtige zelfgemaakte kunst kunnen exposeren, daarnaast is het ook altijd leuk om kunst van andere studieverenigingen te kunnen bekijken. Dit jaar hebben we kunnen genieten van dichtwerk, pottenbakkerij, teken- en schilderkunst, maar ook linosnedes, fotografie, een kunstvideo, breiwerk en toekomst voorspellerij. Mensen konden zelfs nog hun eigen bijdrage leveren aan een geitentekening en een eigen clown ontwerpen (foto 2-4).

Naast deze samenwerkingsactiviteiten heeft de OSK zelf ook nog de oskaraokeborrel georganiseerd waarbij flink is gezongen in Marcus Antonius, hopelijk hebben onze nachtegaaltjes niet te veel OSKeelpijn aan deze avond overgehouden.

Dit jaar was de carrièredag in Deventer, hier ging de OSK langs bij drie instanties die ooit in dezelfde studentenschoentjes hebben gestaan als wij. Dit waren Deventer Verhaal, Kunstenlab en het gemeentehuis. Natuurlijk moest er achteraf wel nog een drankje gedaan worden (foto 5-7).

Voor de actieve leden die al deze activiteiten werkelijkheid maken heeft het bestuur de actieve leden dag gepland deze maand. Het bestuur nam deze leden eerst mee naar poolcafé House of Billard, daarna hadden ze heerlijk avondeten klaargemaakt met als afsluiter een pubquiz in Café Camelot (foto 8-10).  

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com