Carrièredag – 12 april

Gepubliceerd door OSK op

Ook dit jaar organiseert de OSK in samenwerking met de opleiding Kunstgeschiedenis de jaarlijkse carrièredag! Voor eerstejaars studenten is deze activiteit verplicht in het kader van het vak Methoden en Vaardigheden 4. Ook voor derdejaars studenten is deze activiteit verplicht, omdat de carrièredag onderdeel uitmaakt van CC3. Tijdens deze dag brengen we een bezoek aan diverse culturele instellingen om jullie een beeld te geven van de mogelijkheden in het werkveld.

Dit jaar vindt de carrièredag plaats op vrijdag 12 april en is de keuze gevallen op Amsterdam!
’s Ochtends brengen we een bezoek aan de AkzoNobel Art Foundation waar Margreet Kramer ons meer zal vertellen over haar werkzaamheden en het carrièrepad dat zij heeft bewandeld. Na de lunch brengen we een bezoek aan Christie’s, waar we te woord worden gestaan door Sophie Bremers. Tenslotte bezoeken we de Jaski Gallery. Dit is een galerie op het gebied van CoBrA en hedendaagse kunst. We worden ontvangen door Robbert van Ham, een van de medewerkers van de galerie. Hij beantwoordt graag vragen die studenten hebben met betrekking tot het galeriewezen en de kunsthandel.

Het programma:

9:13 Trein vanuit Nijmegen richting Amsterdam

10:35 Verzamelen op Amsterdam Zuid (voor de mensen die niet vanuit Nijmegen meereizen maar vanuit elders komen, jullie worden dit tijdstip op station Amsterdam Zuid verwacht).

10:45-11:45 Rondleiding AkzoNobel Art Foundation

12:00-12:45 Lunch rondom station Amsterdam Zuid (dit jaar wordt de lunch niet meer betaald door de opleiding, houd er dus rekening mee dat je zelf een lunch mee moet nemen of dit moet kopen)

13:30-14:00 Christie’s Amsterdam

14:45-15:45 Jaski Gallery

Tweedejaars studenten en pre-master studenten hebben geen aanwezigheidsplicht, maar zijn natuurlijk van harte welkom om aan te sluiten. Houd wel in gedachten dat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn.
Ben je een tweedejaars of pre-master student en wil je graag deelnemen? Stuur dan voor woensdag 10 april een e-mail naar formeleactiviteitencommissie@osk1977.nl.

Hopelijk tot dan!

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com