Introductiefestival

Gepubliceerd door OSK op

Lieve OSK’ers,

Om de Introductieweek knallend af te sluiten organiseert de Radboud Universiteit dit jaar het spetterende Introductiefestival. Het festival vindt plaats aan het einde van de Introductieweek van 24 t/m 26 augustus en komt dus in plaats van het Introductieweekend. Er is aan alle studieverenigingen gevraagd of zij een activiteit willen organiseren, uiteraard mag dit ook met meerdere verenigingen samen.

De OSK heeft natuurlijk een Introductiecommissie, maar tijdens de Introductieweek zelf is hun belangrijkste taak het letten op de kindjes, ook tijdens dit festival. Zij kunnen dus niet de taak op zich nemen om vanuit de OSK een activiteit op dit festival te organiseren en daar ook aanwezig te zijn. Daarom de volgende vragen aan jullie:

– Heb je leuke ideeën voor een activiteit op dit festival?
– Lijkt het je leuk om mee te helpen met het organiseren van deze activiteit en hier ook aanwezig te zijn tijdens de introductie?

Neem dan contact op met ons door een mailtje te sturen naar bestuur@osk1977.nl. Doe dit wel vóór 1 februari, dan moet namelijk alles binnen zijn bij de festival organisatie. Voor meer informatie over het festival zelf, de locaties en de mogelijkheden kijk dan even hier: http://www.ru.nl/introductie/verenigingen/info/

Categorieën: Home

1 reactie

OSK · 21 januari 2018 op 18:28

Help jij ons aan een top idee?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com