KunstNed: to the Canon and Beyond!

Gepubliceerd door OSK op

Lieve OSK’ers,

Eens in het jaar komen de verschillende studieverenigingen voor kunstgeschiedenis uit heel Nederland samen om een symposium te organiseren onder de naam KunstNed.
Ook dit jaar hebben verscheidende studieverenigingen de koppen bij elkaar gestoken en presenteren nu vol trots het thema : “To the Canon and Beyond!” Je raadt het al, dit thema hebben we gekozen met de bedoeling kunstenaars, kunstwerken en kunstvormen die zich momenteel niet in de canon bevinden te bespreken, en een verfrissend licht te werpen op reeds gecanoniseerde werken. Dit zal gebeuren door middel van een set lezingen, gehouden door een aantal hele speciale sprekers die wij nader bekend zullen maken. De lezingen worden in het Engels gehouden en zijn dus toegankelijk voor iedereen!

Na afloop vindt er een borrel plaats in het dichtbijgelegen stamcafé van Stichting Art, Café Marktzicht, waar onze kunsthistorici in spe aller studentensteden na kunnen praten en elkaar beter kunnen leren kennen.

Om deze avond een succes te maken, hopen we op de aanwezigheid van zo veel mogelijk studenten kunstgeschiedenis uit Groningen, Amsterdam, Nijmegen, Leiden en Utrecht. Om deze reden is toegang gratis en is hoef je je alleen aan te melden door het volgende formulier in te vullen: https://forms.gle/whJwQZtSZz1bag1F6. Niet-leden zijn ook van harte welkom, maar betalen €2 aan de deur.

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com