Lustrum Diner Rouler

Gepubliceerd door OSK op

Lieve OSK’ers,

Het is tijd voor de bekendmaking van nog een activiteit van de OSK Lustrum-driedaagse.  Op woensdag 8 november om 18.00 uur gaan de festiviteiten beginnen en daarom organiseert OSK een groot LUSTRUM DINER ROULER! 

Het Diner Rouler verloopt als volgt: in tweetallen mogen jullie je kookkunsten laten zien. Ieder duo verzorgt een gang voor een of twee andere duo’s. De kosten voor het koken zijn voor eigen rekening, maar we hebben als richtbedrag 10-15 euro per gerecht. Als je het voorgerecht hebt gegeten dan ga je naar de volgende. En uiteindelijk zullen we na het nagerecht samenkomen op een locatie die later bekend wordt gemaakt! Spannend!

Om het lustrum goed af te trappen willen we jullie een aantal dingen vragen. Geef je vóór 27 oktober op door een mailtje te sturen naar oskookcommissie@OSK1977.nl. Vermeld daarbij je kookpartner – als je geen partner hebt, niet in Nijmegen woont of jullie kunnen allebei helemaal niet koken, dan kunnen wij je natuurlijk aan iemand koppelen. We ontvangen ook graag het adres waar je gaat koken en je allergieën of andere dingen waar de alle kokken rekening mee moeten houden.

OSKusjes en Knuffels!

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com