OSK zoekt 43e bestuur

Gepubliceerd door OSK op

Lieve OSK’ers,

Langzaam maar zeker komt het einde van het academisch jaar in zicht, vlak daarachter zit het einde van ons bestuursjaar als 42e bestuur van de OSK. We hebben daarom besloten dat we vanaf nu beginnen met het accepteren en verwerken van sollicitaties voor een 43e bestuur.

Een aantal dagen geleden zijn we begonnen jullie wat meer te vertellen over onze functies, voornamelijk op social media. Op die manier hopen we dat jullie iets bekender worden met wat ze inhouden, onze verantwoordelijkheden en natuurlijk ook de vele leuke kanten. Als je je meer afvraagt over wat er bij een bestuursfunctie komt kijken zijn jullie van harte welkom op de bestuurs-interesse-lunch die we als 42e bestuur organiseren op 16 april. Natuurlijk kun je ons ook altijd een persoonlijk berichtje sturen, of tacklen in een van de wandelgangen als je een vraag hebt over een bestuursfunctie, enthousiasme uiten mag uiteraard ook!

We zouden alle sollicitaties graag ontvangen vóór1 mei. Stuur een berichtje naarbestuur@osk1977.nl met de functie die je graag zou willen vervullen en een korte motivatie. In het geval je niet zeker weet welke functie je het meest aanspreekt mag je natuurlijk ook een algemene sollicitatie indienen, we kunnen dan met je overleggen waar je waarschijnlijk het best op je plek zal zijn. Schroom vooral niet om vragen te stellen!

OSKusjes en Knuffels,

Het 42e

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com