OSKarantaineborrel II: Monty Python and the Holy Grail – 19 mei

Gepubliceerd door OSK op

Lieve OSK’ers,

Helaas! Nog een maand geen borrel. Maar je hoeft zeker niet verlegen te liggen om een beetje gezelligheid en vermaak. Ook in mei organiseert de AcCo namelijk de OSKarantaineborrel!

Op dinsdag 19 mei kijken we via Netflix Party samen naar de komische klassieker Monty Python and the Holy Grail! Deze bizarre vertolking van de legende van koning Arthur’s zoektocht naar de Heilige Graal is nog altijd een populaire cultfilm. Om 20:30 zal de film van start gaan, dus zorg dat je je borrel op tijd klaar hebt staan!

Hieronder volgt een korte uitleg over hoe we samen de film ‘Monty Python and the Holy Grail’ kunnen gaan kijken, via Netflix Party.

Als je het nog niet hebt, moet je Google Chrome downloaden, anders werkt het niet. Heb je dit gedaan, klik dan op de link onderin dit bericht, om de extensie Netflix Party te downloaden.

Als iedereen Netflix Party heeft gedownload, krijgen jullie van mij een link doorgestuurd om mee te kijken met de film. Dan worden jullie naar de website van Netflix gestuurd. Druk dan op het rode logo ‘NP’ naast de adresbalk en je wordt toegevoegd aan de party.
Als je in de party zit, zie je rechts van je de chat. Vergeet niet even je naam te veranderen, zodat het duidelijker is wie er een berichtje stuurt.

Heb je geen Netflix account? Stuur dan even een privé berichtje, dan zorgen we dat je toch mee kunt kijken.

De link voor Netflix Party:
https://www.netflixparty.com/

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com