OSKarantaineborrel: The Karate Kid – 14 april

Gepubliceerd door OSK op

[av_image src=’https://osk1977.nl/wp-content/uploads/2020/04/92669553_1577155702436287_3732357624247615488_o.jpg’ attachment=’4750′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k8zvo77l’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k8zvmp3a’ admin_preview_bg=”]
Lieve OSKarantaineborrelaars,

Helaas zullen we de komende tijd onze maandelijkse borrels niet meer fysiek kunnen voortzetten, wat zorgt voor een grote leegte in ons OSK-hart. Gelukkig komt de Informele Activiteitencommissie met een leuk alternatief voor ons borrelgemis. 14 april zullen we een ‘digitale borrel’ organiseren en samen een film gaan kijken via Netflix Party. Dus trek dat comfy OSK huispak aan (alsof je daar niet al weken in leeft), neem een biertje of wijntje in de hand en geniet op je eigen bank met alle lieve OSKindjes online van The Karate Kid. Voor de leden die geen netflix hebben is het ook mogelijk mee te kijken naar deze Neflix Party.

Hieronder volgt een korte uitleg over hoe we samen de film ‘the Karate Kid’ kunnen gaan kijken, via Netflix Party.

Als je het nog niet hebt, moet je Google Chrome downloaden, anders werkt het niet. Heb je dit gedaan, klik dan op de link onderin dit bericht, om de extensie Netflix Party te downloaden.

Als iedereen Netflix Party heeft gedownload, krijgen jullie van mij een link doorgestuurd om mee te kijken met de film. Dan worden jullie naar de website van Netflix gestuurd. Druk dan op het rode logo ‘NP’ naast de adresbalk en je wordt toegevoegd aan de party.
Als je in de party zit, zie je rechts van je de chat. Vergeet niet even je naam te veranderen, zodat het duidelijker is wie er een berichtje stuurt.

Heb je geen Netflix account? Stuur dan even een privé berichtje, dan zorgen we dat je toch mee kunt kijken.

De link voor Netflix Party:
https://www.netflixparty.com/

[/av_textblock]

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com