OSK’ers, bedankt!

Gepubliceerd door OSK op

Zo. De voorzittershamer ligt klaar, het bestuurspak is uit de kast getrokken en Jacqueline haar typ-grage handjes zijn zich voor een laatste keer aan het voorverwarmen. Morgen wordt het 46ste bestuur gedechargeerd. Met deze gedachte in het achterhoofd blikken wij graag met jullie terug op een paar mooie momenten die ons bestuursjaar hebben gevormd.

Bijvoorbeeld alle constitutieborrels die onze creatieve breinen deden kraken bij het verzinnen van een telkens weer origineel cadeau (en daar een heel verhaal bij op moeten hangen). De bijzonderste onder de CoBo’s waren die van onze zusterverenigingen, waarbij wij vrij letterlijk met bloed, zweet en tranen gevochten hebben voor een stuk van een gastenboek, de pedelstaf of zelfs een bestuurslid. Naast deze strijdlustige bestuursmomenten hebben we de eer gehad om het KunstNED symposium met álle Studieverenigingen voor Kunstgeschiedenis van Nederland te mogen organiseren, met dit jaar als thema ‘The Mystery of Art’. En over samenwerkingen gesproken, hebben we een prachtige studenten-kunstexpositie neergezet in de Lutherse Kerk van Nijmegen, samen met Studieverengingen SVN (Nederlandse Taal en Cultuur) en KNUS (Algemene Cultuurwetenschappen). We hebben zelfs het kerstfeest mogen vieren met de leden door middel van een groot kerstdiner in de Studentenkerk, waarbij iedereen een eigen gerechtje meebracht. Er is gefeest tot in de late uurtjes op o.a. de KaRAGoke, de Pitcherparty en de Togaparty. Als kers op de (professionele) taart zijn er ook uitstapjes geweest naar Kasteel Borgharen, Centraal Museum Utrecht, Zwolle voor de Carrièredag en bovenalles: de Lustrumreis die dit jaar naar Wenen en Bratislava ging. Ten slotte is ons 9e lustrumjaar geëerd tijdens een groot alumnisymposium. Hier kwamen ongeveer tweehonderd (oud-)Kunstgeschiedenis studenten van de Radboud Universiteit bij elkaar om te vieren dat de opleiding 100 jaar, en de OSK 45 jaar, bestaat.

Wij, Fay, Jacqueline, Iris en Luuk, vonden kracht in deze prachtige momenten. We zagen hoe onze vereniging, na jaren vol coronarestricties, eindelijk weer volledig tot bloei kwam zoals vanouds. Het zijn van een lustrumjaar gaf hier een bijzonder gouden randje aan. We hebben genoten van het dansen bij het lustrumgala, het ronddwalen in het prachtige Wenen en alle verkleedborrels die het hele jaar rond plaats hebben gevonden. Alle commissies hebben zich dit jaar buitengewoon hard ingezet voor de vereniging en haar leden, en dat mag gevierd worden. Natuurlijk heeft het jaar ons nog veel meer gebracht, maar voor dat overzicht mag u, beste lezer, zich keren tot ons jaarverslag! Het belangrijkste is en blijft: wij hebben ontzettend veel plezier gehad dit jaar, en hopelijk jullie ook. We zullen nog een klein staartje van ons bestuursjaar merken in Oktober, wanneer ons OSKampeerweekend plaats zal vinden. Voor de leden die we daar nog zullen zien: tot dan! Voor de rest geldt: hetzelfde, want trouwe OSK’ers blijven we altijd :-).

Dank jullie allemaal voor het vertrouwen, de gezelligheid en de herinneringen.
We willen het 47ste bestuur hartstikke veel succes wensen dit jaar, en wie weet, tot bij de volgende borrel (maar dan, heerlijk in onze eigen kleding)!

OSKusjes- en knuffels,
Het 46ste Bestuur der OSK,
Fay, Jacqueline, Iris en Luuk

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com