OSKNUS Expositie – 13 juni

Gepubliceerd door OSK op

OSKunstenaars en OSKunstaanschouwers gezocht!

Van Constable tot Pollock, we hebben het allemaal gezien en weten er een boel over te vertellen. Maar menig lid van zowel OSK als KNUS laat de theorie eens in de zoveel tijd achterwege en neemt de kwast in de hand. Sommigen maken gebruik van een ander medium, er is namelijk een wereld aan mogelijkheden.

Ben jij een van deze getalenteerde mensen en wil je jouw creaties delen met je studiegenoten? Als jij het ziet zitten om in de imposante, verlaten fabriekshal van Cultuurspinnerij De Vasim te exposeren, schrijf je dan nú via het formulier in voor de allereerste OSKNUS (kunst)expositie ooit! Wellicht wil je gewoon komen bekijken wat voor een geweldige kunst er uit de handen van de kunsthistorici en cultuurwetenschappers vloeit? Kom dan langs bij de Vasim voor de OSKNUS expositie en uit je waardering voor onze eigen creatievelingen.

Voor slechts €1,50 ben je binnen, en je hoeft niet uit te drogen, want daarvoor krijg je al één drankje er gratis en voor niets bij! Niet-leden zijn natuurlijk ook van harte welkom om de kunst van hun zus, vriend(en), neef, oma of kind te komen bekijken, maar betalen €3.

Kunstenaars melden zich aan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXL-E4mrh_D1viX2nFZtCSOwLdUjIO3ccWQnynDhw12K62fA/viewform?usp=sf_link


Hopelijk zien we jullie dan maar voor nu een grote gezamelijke OSKnu(s)ffel!

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com