Wissel-Algemene Ledenvergadering – 14 oktober

Gepubliceerd door OSK op

Waarde OSK’ers,

Hierbij nodigen het 43e bestuur en het 44e kandidaatsbestuur der Organisatie Studenten Kunstgeschiedenis u van harte uit om woensdag 14 oktober de Wissel Algemene Ledenvergadering bij te wonen in Café ‘t Haantje. Reeds heeft u per mail de agenda, de concept notulen van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 30 juni 2020, het jaarverslag van het 43e bestuur, de begroting van het 44e bestuur en het beleidsplan van het 44e bestuur ontvangen.

Wegens aangescherpte coronamaatregelen kunnen twintig personen aanwezig zijn. Daarom krijgen actieve leden (dat wil zeggen leden die aankomend jaar actief lid worden) voorrang om fysiek bij de vergadering aanwezig te zijn. Ben jij geen actief lid, maar wil je er toch graag in levende lijve bij zijn? Stuur dan een mail naar bestuur@osk1977.nl. Dan kunnen we misschien een vrijgekomen anderhalve-meterplek aan jouw schenken als deze vrij blijkt te zijn. 

U bent vanaf 18:30 welkom, de Vergadering zal om 18:45 aanvangen. Voor een ieder die niet fysiek bij de Vergadering aanwezig kan zijn, u kunt de Vergadering digitaal bijwonen via de zoom-link die u per mail reeds heeft ontvangen.

Hoogachtend,

Het 43e bestuur en het 44e kandidaatsbestuur der OSK

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com