Diner Rouler

Gepubliceerd door OSK op

Lieve OSKokken en OSkokkinnen,

Maandag 15 mei is een heugelijke dag voor alle kook- en eetliefhebbers, want op deze dag organiseert de OSKookcommissie het Diner Rouler! Ieder jaar het favoriete onderdeel van de Introductieweek, maar nu in een nieuw jasje gestoken. Iedereen kookt in duo’s en aan de hand van een rondensysteem kom je met je tweetal steeds op nieuwe locaties voor de volgende gang. Tot slot zullen we het toetje gezamenlijk eten. Ieder duo kookt dus een keer voor 4 à 6 personen.

We hebben beperkte plaatsen dus geef je snel op door een mailtje te sturen naar oskookcommissie@osk1977.nl. 5 mei sluit de inschrijving. Geef dan ook even aan met wie je graag samen zou koken, of geef je alleen op en dan zullen wij je aan iemand koppelen. Zet het adres erbij waar je wil gaan koken (en als je een duo hebt, het liefst de kamer die het dichtst bij het centrum ligt). Geef daarnaast ook aan of je allergieën hebt, vegetarisch eet en een voorkeur voor het maken van een voorgerecht, hoofdgerecht of toetje (we zoeken één duo voor het nagerecht). Zodra we alle aanmeldingen hebben gaan we kijken hoe we het kunnen verdelen!
Het Diner Rouler begint om 18:00 en gaat waarschijnlijk tot uiterlijk 22:00 door.
Kom allemaal want het wordt super gezellig, en wie houdt er nu niet van eten! Heb je een gebrek aan kooktalent, maar wel een overvloed aan enthousiasme om mee te doen? Dan wil de getalenteerde Oskookcommissie jouw kookbuddy wel worden!

Tot snel!

Categorieën: Activiteit

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com