Lustrumgala 2022

Gepubliceerd door Mira Malesevic op

Hoera! Op 11 november heeft OSK 45 kaarsjes uitgeblazen! Zo’n feest moest OSK natuurlijk groots en uitbundig vieren. Dit kon natuurlijk niet anders dan met een lustrumgala. Het gala vond op donderdag 10 november plaats in De Hemel. Veel leden kwamen in hun meest prachtige kleding dit feestje mee vieren!

Saai was het zeker niet: er werd veel gekletst, gedanst en gefeest. Wat zeker niet vergeten mocht worden was natuurlijk de open bar. Mensen konden hier naar hartenlust genieten van een gratis drankje en hier werd goed gebruik van gemaakt! Verder was er een camera aanwezig en had iedereen de mogelijkheid om in de photobooth foto’s maken. Het resultaat van de foto’s heeft een erg professionele uitstraling en de aanwezigen stonden in leuke en originele poses. Ook gaf Thomas nog een speech voor het lustrum van OSK waar aandachtig naar werd geluisterd.

Net voor de klokslag van middernacht vond er een aftelmoment plaats. Toen de klok dan écht 00:00 uur aantikte, zongen we met z’n allen ‘Happy Birthday’. Onze engelachtige stemmen vloeiden dan ook in een geweldig canon ineen. Het was hét grootste en geweldigste feest in vijf jaar en vooral een zeer geslaagde avond!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com