De redactie stelt zich voor: Alison

Gepubliceerd door Alison Scanlan op

Op woensdag 14 oktober is een nieuwe ARTilleriecommissie aangesteld. Zij bestaat uit Nadine Hulsewé, Alison Scanlan en Luuk Merijn Spee. De afgelopen dagen zijn Luuk en Ruben al aan de beurt geweest, dus dat rest ons nog Alison Scanlan

”Liefste Lezer,

Er is alweer een commissiejaar voorbij gevlogen! En ik kom met goed nieuws dat ik jullie dit jaar weer kom verblijden met allerlei artikelen wat betreft kunst.

Ik, Alison, kwam op de opleiding met het idee veel te weten te komen over kunst, maar hoe meer ik leer, hoe minder ik lijk te weten. Het klinkt misschien alsof ik louter een luie tweedejaars student ben, die simpelweg niet goed genoeg studeert. Echter menig medestudent kan beamen dat hoe meer kennis je vergaart, hoe meer kennis er lijkt te ontstaan. Maar met mijn minuscule hoeveelheid kennis van de kunstgeschiedenis, zal ik dit jaar nogmaals een poging wagen om jullie intellectueel te prikkelen met diverse curiositeiten.

Uit het lezersonderzoek was onder andere gebleken dat jullie snakken naar wat extra artikelen over toegepaste kunst. Gewapend met een onverwoestbare passie voor de kunstnijverheid kom ik deze dorst lessen! Ik geloof dat de kern van mijn belangstelling voor de kunstgeschiedenis teruggaat op de interesse in de tijdgeest en in het verlengde daarvan de mens. Het is de toegepaste kunst die naar mijn mening, de tijdsgeest op de meest alledaagse wijze reflecteert. Ach wat is de mens toch altijd het meest geïnteresseerd geweest in zichzelf.

Verder besteed ik mijn vrije tijd o.a. aan koekeloeren naar kunst. Maar ander tijdverdrijf neemt de vorm aan van mijn lieve huisgenootjes vervelen, muizen verjagen (ook al denk ik soms dat het andersom is), beetje jazz luisteren, handwerken, koopjesjagen met zusterlief, kamerplanten weer tot leven wekken, bakken en om de perfecte tijd binnen walsen bij vrienden zodat ik kan aanschuiven. Wat zijn vrienden die graag koken toch een godsgeschenk.

-Alison”


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com