Sollicitaties 42e bestuur der OSK

Gepubliceerd door OSK op

Lieve OSK’ers,

Het 41e bestuur ziet haar termijn eindigen en is daarom op zoek naar een nieuw bestuur! Ben jij hier de uitgelezen persoon voor? Dan kun je nu een sollicitatie insturen voor het 42e bestuur der OSK. Je zult dan samen met het 41e bestuur rond de tafel gaan zitten en bespreken hoe jouw komende jaar er misschien uit gaat zien. Komende week zullen ook nog via Facebook alle bestuursfuncties voorbij komen, zodat je er zoveel mogelijk vanaf weet. Maar ook in dit bericht krijg je al alles op een rijtje.

Voorzitter

Heb jij altijd al het gezicht van de mooiste studievereniging ooit willen zijn? Heb jij een beetje hart voor de vereniging, de leden en de studie, en weet jij van wanten? Solliciteer dan voor Voorzitter van het 42e bestuur der OSK!

Als Voorzitter ben je verantwoordelijk voor het leiden van de bestuursvergaderingen, houd je de praatjes bij formele aangelegenheden en ben je (op papier) eindverantwoordelijk voor de vereniging. Dit klinkt misschien intimiderend, maar dat valt allemaal best mee. Je takenpakket stopt echter niet in Nijmegen, je houdt je namelijk ook bezig met de zusterverenigingen in Nederland voor het jaarlijkse symposium van KunstNed. Naast dingen doen en organiseren, leer je ook heel veel tijdens je bestuursjaar. Als gezicht van de vereniging leer je heel veel mensen kennen en bouw je je netwerk goed op.

Dus wil jij lekker geoorloofd belangrijk doen, solliciteer dan nu!


Secretaris

Heb jij supersnelle typskills? Maak jij altijd de leukste woordgrappen? Heb jij wel feeling voor het schrijven van pakkende mails en tekstjes? Wordt dan secretaris van OSK!

Als secretaris heb je eigenlijk voornamelijk twee belangrijke hoofdtaken. De administratie en communicatie van de vereniging op orde hebben. Onder administratie valt het bijhouden van de ledengegevens, het notuleren van alle vergaderingen en het regelen van alle privacy gerelateerde zaken. Bij de communicatie staat vooral het opstellen en versturen van mails en nieuwsbrieven en het bijhouden van de facebookpagina en de website centraal. Naast deze grote taken komen er natuurlijk ook nog kleinere taakjes en verschillende opdrachtjes bij. Dit verschilt per jaar en zorgt altijd voor een leuke uitdaging.

Zie je al deze geweldige taken wel zitten? Solliciteer dan voor secretatis!


Penningmeester

Tel je graag geld? Kun je geordend te werk gaan? Wil jij graag de Dagobert Duck van de vereniging zijn?

Solliciteer dan voor de functie als Penningmeester! Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het beheren van het geld van de OSK. Dit doe je door de kas en de bankrekening in de gaten te houden en te zorgen dat iedereen netjes en op tijd betaald. De rest van de tijd ben je bezig met het maken van begrotingen, facturen en natuurlijk met vergaderen. Als penningmeester ben je niet alleen met geld bezig, ook bij andere bestuurszaken wordt jouw mening op prijs gesteld en meegenomen in beslissingen.

Voel je je aangesproken? Laat het vooral weten door een mailtje te sturen!


Commissaris Intern

Ben je sociaal? Kun je goed overzicht houden? Heb je een hart voor OSK? Houd je van alle commissies? Ben jij de duizendpoot die wij zoeken?

Meld je dan aan als Commissaris Intern.  In deze functie zal jij het overzicht houden over alle commissies die OSK heeft. Jij bent de contactpersoon tussen de commissies en het bestuur. Ook zal je je inzetten binnen de faculteit, door in de activiteitencommissie te gaan van de koepel. Hier werk je samen met alle andere letterenverenigingen.

Zie jij dit allemaal wel zitten, stuur dan een mailtje!

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com