Algemene Ledenvergadering – 25 juni

Gepubliceerd door OSK op

Waarde OSK’ers,

Op maandag 25 juni a.s. zal het 41e bestuur der Organisatie Studenten Kunstgeschiedenis wederom een Algemene Ledenvergadering bijeenroepen. Tijdens deze Vergadering zal er gestemd worden aangaande wijzigingen in de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van de vereniging. Deze wijzigingen zullen betrekking hebben op: het invoeren van donateurschap binnen de OSK, de toetsing vanuit de Radboud Universiteit, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), en professionalisering binnen de structuur van de vereniging. Reeds heeft u een uitnodiging in de mail ontvangen, met daarin de voorlopige agenda, en de concept-notulen van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 20 februari 2018. De specificaties zullen spoedig per mail worden verzonden.

De Algemene Ledenvergadering vindt plaats in Erasmusgebouw, zaal E3.15. De Vergadering vangt aan om 18:00, inloop om 17:45.

Wanneer u niet in staat bent deel te nemen aan de Vergadering, behoudt u het recht om een lid te machtigen. Machtigingen dienen per mail of per post minstens een uur vóór aanvang van de Vergadering bij het bestuur bekend te zijn. Noodzakelijk is wel dat het gemachtigde lid alvorens de Vergadering op de hoogte is gesteld.

We hopen u allen te mogen ontvangen!

Hoogachtend,

Het 41e bestuur der Organisatie Studenten Kunstgeschiedenis
Thomas Boerma – Voorzitter
Danique de Kroon – Secretaris
Noah Lasschuijt – Penningmeester
Michèle Maas – Commissaris Intern

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com