Alumnisymposium

Gepubliceerd door OSK op

 

SAVE THE DATE!

De Organisatie Studenten Kunstgeschiedenis (OSK) bestaat 40 jaar en dat hebben we te danken aan iedereen die zich de afgelopen veertig jaar voor de studievereniging heeft ingezet. Om dit met iedereen te vieren, organiseren we op 6 juli aanstaande een symposium. Het programma begint in de middag en zal ongeveer vier uur duren. Daarna is er de gelegenheid om een hapje te eten, te borrelen en nog informeel na te praten met oude bekenden en nieuwe gezichten. Naast de OSK zullen ook de opleiding Kunstgeschiedenis en het tijdschrift Desipientia bijdragen om deze dag tot een succes te maken.

Om zicht te krijgen op de opkomst, zouden wij graag al willen weten of u komt. U kunt daarvoor een mailtje sturen naar alumni@osk1977.nl. Geef daarbij ook aan dat u het goed vindt dat wij u op dat mailadres nadere informatie toezenden over het symposium.

 

OPROEP VOOR SPREKERS!

Voor het symposium zijn we nog op zoek naar sprekers. Omdat ieder die dag terugkomt naar zijn studentenstad kozen we als overkoepelend thema “Nijmegen”, dat in de ruimste zin van het woord mag worden opgevat.

Graag willen we minstens twee alumni, een oud-docent en een huidig docent aan het woord laten. Dus heeft u een interessant onderzoek gedaan of bent u op een speciale plek terecht gekomen waar u een leuke lezing over kunt geven, meld u dan vooral aan door een mail te sturen naar alumni@osk1977.nl.

 

 

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com