Alumnisymposium

Gepubliceerd door OSK op

Lieve OSK’ers,

Komende vrijdag (6 juli) organiseert de OSK, in samenwerking met de Afdeling Kunstgeschiedenis en de Desipientia, het Alumnisymposium. We hebben ons 40-jarig bestaan natuurlijk te danken aan iedereen die zich de afgelopen jaren voor de studievereniging heeft ingezet.

De dag zal geopend worden door dagvoorzitter en oud-voorzitter van de OSK, Bram de Klerck. Vervolgens zullen Hettie Peterse, Riejet de Kleijn, Frank Haans en Kirsten Derks spreken over hun lopende onderzoeken en carrières. Het Symposium zal worden afgesloten door Bram de Klerck en het 41e bestuur der OSK. Na het Symposium is er de mogelijkheid om na te borrelen in de Waagh en aansluitend daar te dineren.

Aanmelden voor het Symposium kan door een berichtje te sturen naar alumni@osk1977.nl. Bij het entreegeld van €7,50 zit koffie/thee en een Desipientia inbegrepen. Gelieve het entreegeld voorafgaand aan het Symposium over te maken naar IBAN: NL40 INGB 0007 2363 73 t.a.v. Organisatie Studenten Kunstgeschiedenis. Tevens is er de mogelijkheid voor een driegangenmenu voor €29,50 om 19:00 in de Waagh die na de borrel zal volgen. Hiervoor zien wij van te voren graag een aanmelding, zodat we de reserveringen kunnen doorgeven aan de Waagh. We hopen je dan te zien!

OSKusjes en Knuffels,

Het 41e bestuur der Organisatie Studenten Kunstgeschiedenis

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com