Familiedag – 21 juni

Gepubliceerd door OSK op

Lieve OSK’ers,

We kennen allemaal de volgende situatie. Je zit op een familieverjaardag, proberend te genieten van de schaal met vochtige kaas en droge komkommer. Je tante Linda vraagt het iedere paar maanden opnieuw en je weet dat je deze keer weer aan de beurt bent: ‘Maar wat doe je nu eigenlijk bij kunstgeschiedenis?’ Wij weten dat onze studie veel te leuk en allesomvattend is om verbaal uit te drukken, tante Linda weet dat alleen niet. Daarom helpt de OSK jullie uit de brand. Deze keer kun je zeggen ‘Nou tante Linda, kom vooral een keer kijken!’ want het 42e bestuur organiseert weer de Familiedag voor onze leden en hun familie.

Het gaat een leuke gelegenheid zijn om je familie, of andere naasten, een wat duidelijker beeld te geven van wat onze opleiding inhoudt en tot leuke gesprekken om je studiegenoten wat beter te leren kennen. Dit jaar zal de OSK familiedag plaatsvinden op vrijdag 21 juni. We hebben een leuk (middag)programma opgezet met onder andere twee korte lezingen van de geliefde docenten Jeroen Goudeau en Wouter Weijers en een korte campusrondleiding. De inloop is vanaf 13:00 uur in TvA 1.0.06.

Jullie kunnen je aanmelden door middel van dit formulier (https://forms.gle/U8hp44Ahaeqs6f847), de aanmeldingen blijven open tot en met 16 juni. Als je graag meer dan twee personen mee wil nemen, geef dit dan duidelijk en tijdig aan bij het bestuur zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com