Lustrumfeest; Nineties and Naughties

Gepubliceerd door OSK op

Lieve OSK’ers,

Iedereen weet dat vroeger alles beter was. Niet buffelen voor tentamens, geen BSA en geen struggles met péage. Weet je nog dat je enige zorg was of je op tijd wakker was om Pokémon te zien in plaats van je hoogleraar bij college? Nee, ouder worden is niet makkelijk, ook niet voor een studievereniging. Digitale studentendossiers, privacy wetgevingen, meerdere sociale media kanalen, ook wij verlangen soms naar een simpelere tijd.

Gelukkig kunnen we 15 maart even terug naar die tijd, waarin we nog jong en onbezonnen waren. In samenwerking met Den Geitenwollen Soc., InTenS, Leonardo Da Vinci, Marie Curie & USA viert de OSK haar lustrum in 90’s & Naughties stijl! Voor slechts 2 euro als lid en 3 euro als extern kan je de hele avond dansen op 90’s tunes van de Backstreet Boys, Five, Britney Spears en nog veel meer! Bij binnenkomst zal een welkomstshotje op je wachten en je jasje ophangen is gratis!

Dus doe je tuinbroek aan, je beenwarmers om, je spaakkralen in je fiets en kom op donderdag 15 maart naar de Billabong om samen met ons het Lustrum te vieren!

OSKusjes en Knuffels én tot de 15e!

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com