Lustrumreis-bijeenkomst

Gepubliceerd door OSK op

Lieve OSKalimera’s,

Onze reis komt steeds dichterbij! Nog maar 3 weken en dan vertrekken we naar het zonnige zuiden. 19 maart hadden we een leuke Griekenlandborrel, met een uitdagende quiz en lekker Griekse hapjes. Wij vonden het een geslaagde avond, hopelijk jullie ook.
Maandag 16 april om 15:00 uur zal in E2.04 de laatste informatiebijeenkomst plaats vinden voor de reis. Hierbij worden o.a. enkele gegevens door ons op papier uitgedeeld. Zorg dus dat je aanwezig bent. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, laat dit dan weten. Dan kunnen we een afspraak maken en ervoor zorgen dat de gegevens alsnog bij jou terecht komen.

Verder willen we jullie alvast informeren over een aantal zaken die belangrijk zijn om mee te nemen of te hebben naar Griekenland:
  • studentenpas van de universiteit
  • studentenpas die sommigen gekregen hebben van de opleiding, waarop specifiek staat dat je kunstgeschiedenisstudent bent.
  • ICOM-pas (indien je in bezit bent hiervan)
  • reisverzekering
  • Europese zorgpas (let op: niet elke zorgverzekering geeft je automatisch een Europese zorgpas. Soms moet deze apart aangevraagd worden).
  • kopie van je paspoort of ID-bewijs
  • voldoende contant geld
Wij hebben begrepen dat de eerstejaars onder jullie van de opleiding geen apart pasje meer hebben gekregen, waarop staat dat je kunstgeschiedenisstudent bent. Als het goed is, hebben jullie (de eerstejaars) allemaaleen ICOM-pas. Deze wordt ook geaccepteerd door musea. Het is wel belangrijk dat je één van de twee pasjes en je gewone studentpas meeneemt naar Griekenland, omdat wij anders geen gratis toegang krijgen tot de musea en archeologische sites.
Verder is het handig om badkleding, een badlaken en eventueel waterschoenen mee te nemen. Twee hotels waarin wij zullen overnachten hebben een zwembad. In alle hotels zijn handdoeken aanwezig, het wordt alleen niet op prijs gesteld als deze mee worden genomen naar het zwembad. Hier is je eigen badlaken voor. Daarnaast zijn waterschoenen eventueel handig. Het kan namelijk zijn dat we tijdens de busritten onderweg een keer langs de kust stoppen om in de zee te zwemmen.
Daarnaast willen wij jullie nog even informeren over de reisgids. Deze is dan eindelijk bijna af en wordt z.s.m. verspreid. Dit jaar hebben we besloten om de reisgidsjes niet te laten drukken, maar digitaal in een pdf naar jullie toe te sturen om kosten en papier te sparen. Zo kunnen jullie zelf beslissen of jullie het handig vinden om hem uit te printen, of dat jullie het juist prettig vinden om hem op je telefoon te hebben staan.
Tot slot zullen we tijdens de reis twee keer met de gehele groep eten ’s avonds. Hiervoor is het belangrijk om te weten of er mensen zijn die vegetarisch/veganistisch zijn of een voedselallergie hebben. Bij deze dus de vraag of jullie dit door willen geven via de mail of whatsapp.
Hopelijk zijn jullie hiermee voldoende geïnformeerd. Als er nog vragen zijn, horen we het graag!
Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com