Nijmeegse Tweedaagse – 9 & 10 april

Gepubliceerd door OSK op

Lieve OSKoplopers,

Nimma, Havana aan de Waal, Knotsenburg, Nimwegen, Noviomagus of gewoon Nijmegen; heb jij het idee dat je jouw studentenstad maar amper kent? Wees dan niet getreurd! Op 9 en 10 april organiseren de Reisco en de Acco de Nijmeegse Tweedaagse. Gedurende deze twee dagen leer jij Nijmegen als geen ander kennen. Op vrijdag 9 april houd je in tweetallen een stadswandeling langs alle hoogtepunten van Nederlands oudste stad. Tijdens de wandeling ga je verschillende opdrachten moeten volbrengen. De dag daarna test je je net opgedane kennis bij de online pubquiz, waar natuurlijk puike prijzen te winnen zijn.

Aanmelden voor deze twee OSKeuvelende activiteiten kan tot en met donderdag 8 april door te mailen naar activiteitencommissie@osk1977.nl. Vermeld bij welke activiteiten je aanwezig wil zijn (wandeling, quiz of beide), met wie je wil lopen en met wie je wil quizzen (in beide gevallen max. 2 personen per groep).

Voorafgaand aan de wandeling geven we jou en je medewandelaar een tijdslot voor hoe laat je bij het startpunt moet zijn. Dit zal ergens tussen 13.00 en 14.30 zijn. Als je een voorkeurstijd hebt (ieder kwartier gaat er een groepje), meld je dit ook in de mail. De route zal ongeveer vijf kilometer lang zijn.

Natuurlijk gaan wij er van uit dat je je aan de afspraken rondom de indamming van het coronavirus houdt. Maar het allermeest hopen we jullie in grote getalen te zien als wandelaars en als deelnemers van de quiz
Onze wandelschoenen staan in ieder geval al klaar: wij hebben er zin in!

OSKnuffels,

De Informele Activiteiten- en Reiscommissie

Categorieën: Home

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com