Bijeenkomst Opleidingscommissie – 7 februari

Gepubliceerd door OSK op

Lieve OSK’ers,

De tentamenperiode is vol aan de gang: je sluit jezelf dagen op in de UB, leest aantekening na aantekening, drinkt veel te veel koffie, je hebt al een paar weken je bed niet gezien en het is ook nog steeds Dry January… Het afsluiten van het eerste semester is nog een heel karwei.

De overgang van het eerste naar het tweede semester is een tijd om vooruit te kijken, maar ook een tijd voor reflectie. De studentleden van de Opleidingscommissie Ba Kunstgeschiedenis organiseren daarom op vrijdag 7 februari van 13:00 tot 14:30 een bijeenkomst/reflectiemoment in zaal E2.61. Tijdens dit moment kan je bij de studentleden van de Opleidingscommissie terecht voor vragen, klachten, informatie, evaluaties of andere opmerkingen die je bij hen kwijt wilt. Hetgeen hen ter ore komt zal dan – natuurlijk anoniem – worden aangekaart in de volgende OLC-vergadering.

Middels dit moment hopen ze de mogelijke drempel tussen studenten en de Opleidingscommissie te verlagen en makkelijker met jullie in dialoog te gaan. Tevens zorgen ze voor koffie, thee en koekjes!

Maak hier dus lekker gebruik van!

Categorieën: OLC

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com