Oproep: Projectdagen CKV Dominicuscollege

Gepubliceerd door OSK op

Het Dominicuscollege in Nijmegen is op zoek naar studenten die willen helpen bij één of twee projectdagen CKV die in juli plaatsvinden.

De projectdagen CKV ‘Gesamtkunstwerk’ vinden plaats op het Dominicus College (Energieweg 93, Nijmegen). Voor 4havo is het op maandag 3 juli en voor vwo op dinsdag 4 juli. We beginnen om 9 uur en eindigen rond 16u. (Op 3 juli houden we met heel 4havo vanaf 17:00 uur een barbecue, waarbij de studenten welkom zijn.) Beide dagen beginnen we om 08:30u met een werkoverleg voor de begeleiders en studenten. De leerlingen gaan die dag aan de slag met een plan voor en de uitvoering van een multidisciplinaire kunstuiting, Gesamtkunstwerk, die aan het eind van de middag gepresenteerd wordt. Gedurende het schooljaar hebben ze theorie en praktijk gehad bij alle kunstdisciplines en het is de bedoeling dat het daar bij elkaar komt. Vorige jaren waren dit erg leuke dagen, met mooie resultaten.


De leerlingen (per dag drie klassen) werken in groepjes en hebben de opdracht al een beetje voorbereid in de lessen. Wij als docenten zijn er natuurlijk wel bij, maar op zo’n dagen kom je altijd handen tekort. Eerdere ervaringen wijzen uit dat het voor de studenten een leuke en leerzame ervaring is om met groepjes vierde klassers een dag op te trekken, zeker als ze eraan denken om iets met onderwijs of educatie te gaan doen.

Heb je interesse? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar hanneke.dejong@dominicuscollege.nl.

Categorieën: Oproep

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com